Innovaties 2022/23

CombiSteamer V6000 45M PowerSteam

De nieuwe CombiSteamer V6000 45 M PowerSteam van de Excellence Line i de snelste combi-stoomoven en combineert drie verwarmingstechnieken: hete lucht, stoom en microgolven. Hij combineert drie verwarmingstechnieken: hete lucht, stoom en microgolven. Het resultaat is dat voeding in een recordtijd klaar is. Aardappelen koken bijvoorbeeld 30% sneller met het stoomprogramma en alle gerechten kan je tot wel 40% sneller regenereren zonder dat je het risico loopt dat het uitdroogt. 

CombiSteamer V6000 45L Grand

Wie houdt van design en lekker kokerellen, die smelt helemaal weg bij de nieuwe CombiSteamer V6000 45L Grand van de Excellence Line. Zijn imposante afmetingen geven een nieuwe dimensie aan stomen en bakken. De strakke deurgrepen, de verfijnde afwerking en de hoogwaardige materialen geven dit exclusieve keukentoestel een unieke elegantie. Het Grand-model is verkrijgbaar in de twee spiegelglasvarianten: Zwart Spiegelgas en Platinum Spiegelglas. Het sluit dus naadloos aan op alle andere toestellen van de Excellence Line. De ovenruimte van 90 cm breed is groot genoeg voor twee braadkippen naast elkaar en ook een grote kookpot voor een brunch met vrienden past zonder enig probleem.

 

De magnetrons van de Excellence Line

De nieuwe combi-magnetrons van de Excellence Line zijn verkrijgbaar in comfortniveau V4000. De bediening gaat heel intuïtief via de revolutionaire CircleSlider op het grote aanraakscherm. De fronts in Zwart Spiegelglas of Platinum Spiegelglas passen perfect in elke keuken en zijn probleemloos combineerbaar met een (combi-)stoomoven, een bakoven, een volautomatische koffiezetautomaat of een wijnkoeler van V-ZUG. De CombiMiwell V4000 heeft een aantal nieuwe programma's en combi-programma's waarmee u kunt opwarmen en bakken. De nieuwe magnetrons van de Excellence Line zijn standaard connecteerbaar en als u ze combineert met de V-ZUG Home-app, dan biedt dat heel wat interessante voordelen. 

CombiCookTop

Het assortiment CombiCookTop - voorheen Fusion genaamd - bestaat uit inductiekookplaten waarin de afzuiging in de kookplaat is geïntegreerd. De kookdampen worden direct naar beneden afgezogen, daar waar ze ontstaan dus.  De twee kookzones van de CombiCookTop V4000 (ZoneFlex-inductie) detecteren automatisch de grootte en de positie van de kookpot. De kookplaten bedient u heel intuïtief via een aanraakscherm. De CombiCookTop V4000 is aangepast aan het design van de Excellence Line en is dus perfect combineerbaar met alle toestellen van deze toestelgeneratie.

 

De inductietechnologie ZoneFlex

De nieuwe inductietechnologie ZoneFlex brengt een nieuwe vorm van flexibiliteit in de keuken. De twee flexibele kookzones hebben elk vier ZoneFlex-inductiespoelen. Deze spoelen herkennen automatisch de grootte en positie van de kookpot of pan en vormen zonder dat u iets hoeft te doen een brug. Elke kookzone kan zo worden gebruikt als één grote kookplaat voor bijvoorbeeld een braadpan of gewoon los voor twee kookpotten. De flexibele zones zijn voorzien in onze nieuwe toestellen CookTop V4000 en CombiCookTop V4000.

WineCooler V4000 90

De nieuwe WineCooler V4000 creëert door zijn authentieke design en zijn lifestyle-inrichting een soort wijnkelderervaring. Wilt u een wijnfles uit de koeler halen, trek dan de schappen gewoon naar u toe, of u kunt de schappen ook schuin plaatsen, zodat alle wijnflessen mooi uitgestald worden. De WineCooler V4000 heeft het design van de Excellence Line. Welke frontkleur u ook kiest, de wijnkoeler past naadloos bij uw bakoven, (combi-)stoomoven of koffiezetautomaat van V-ZUG. Dankzij TouchOpen hoeft uw nieuwe wijnkoeler geen deurgreep:  gewoon even op het front tikken en de deur gaat open. Als dat niet makkelijk is! Een greeploze wijnkoeler past bovendien perfect in een keukeninrichting met toestellen zonder deurgrepen.