Innovaties 2023/24

WineCooler V4000 45

De nieuwe WineCooler V4000 45 houdt 17 flessen op de gewenste drinktemperatuur tussen 5 °C en 20 °C zodat van een perfecte wijn kan worden genoten. De deur met driedubbel glas beschermt de wijn tegen UV-stralen, heeft geen handgrepen en opent met een lichte aanraking dankzij TouchOpen. De donkere binnenzijde is teruggebracht tot de essentie. De schappen van duurzaam Zwitsers beukenhout kunnen worden uitgetrokken om een wijnfles uit te nemen en de onderste plank kan ook in een schuine presentatiestand worden gezet om de wijnen thuis op een elegante manier te presenteren. Geopende flessen en uitgeschonken wijnen kunnen terug in de wijnkoeler zodat de temperatuur behouden blijft. De ingebouwde wijnkoeler van Zwitserse productie kan naadloos gecombineerd worden met andere toestellen uit ons assortiment.

CombiCooler V4000 178KNI

De nieuwe CombiCooler V4000 178KNI combineert de voordelen van de MonoFridge-functie met het ColdFresh-koelvak in een koelkast met een bijzonder groot nettovolume. Het resultaat: veel ruimte en mogelijkheden bij het vullen en een optimale koeling van levensmiddelen. Dankzij de PureCool-technologie is de Zwitserse CombiCooler V4000 178 KNI een van de energiezuinigste koelkasten op de markt. Het interieur van de nieuwste CombiCooler maakt indruk met elegante elementen van verchroomd staal, zwarte panelen, comfortabele uittrekrails en hoogwaardige lades en inhangbakjes. 

Cooler V4000 178K & Freezer V4000 178N

De nieuwe Cooler V4000 178K vormt de perfecte aanvulling op de nieuwe Freezer V4000 178N. Gecombineerd vormen de twee apparaten een moderne side-by-side-oplossing die voldoet aan de hoogste eisen. De Cooler V4000 178K heeft een ColdFresh-zone met drie grote laden die zijn ontworpen om de houdbaarheid van levensmiddelen te maximaliseren bij temperaturen net boven nul graden Celsius. Hierdoor worden perfecte omstandigheden gecreëerd voor het bewaren van vlees, vis, fruit en groenten. De NoFrost-technologie van de Freezer V4000 178N voorkomt ijsvorming in de diepvriezer en maakt een onaangename en lastige ontdooiing overbodig. Het interieur van de twee apparaten maakt indruk met een eenvoudig ontwerp met elegante elementen van verchroomd staal, een zwart bedieningspaneel, handige uittrekrails en hoogwaardige lades en inhangbakjes.

Software-updates

Dankzij onze software-updates profiteren eigenaars van stoomovens, bakovens en magnetrons uit de Excellence Line van jaarlijkse innovaties en verbeteringen aan bestaande apparaatfuncties. Zo blijven de apparaten altijd bij de tijd.
Het hoogtepunt van de software-update van dit jaar is de mogelijkheid om tot 15 kookstappen of bedrijfsmodi samen te stellen onder "Eigen recepten", afhankelijk van uw voorkeuren en individuele wensen. Naast kleine verbeteringen op het gebied van de weergave van volgende stappen na het einde van het proces op het apparaat, zijn er zes nieuwe categorieën levensmiddelen toegevoegd in de instellingen van de AutoBraad en de nieuwe EasyCook. De software-updates kunnen rechtstreeks via de V-ZUG-app worden geïnstalleerd. Ze variëren in omvang afhankelijk van het type apparaat en het comfortniveau.